Kuivapuvut sukellus-, pelastus- ja selviytymiskäyttöön

Dive Rite

Patentoidulla saumalla tehty 905EXP-sukelluskuivapuku kestää kovimmankin käytön. Pukujen saumauksessa ei tehdä ompelureikiä, vaan saumat hitsataan ja tällä varmistetaan jopa itse materiaalia vahvempi sauma. Käytettävä HFW-saumaus on saatavilla ainoastaan 905-puvussamme, jossa Parmasoft polyester-butyyli-polyester trilaminaatti materiaali. Muilla valmistajilla menetelmä ei ole käytössä.

Matalaprofiilinen TIZIP vedenpitävä vetoketju on tehty kestämään stressiä ja toistuvia pukemisia ja riisumisia. TIZIP rakenne näyttää tietä perinteisille metalli vetoketjuille sen kestävyydellä. Mukana tulevalla voiteluaineella vetoketju pysyy kuin uutena jokaisen sukelluksen jälkeen. Käytämme myös Dynat metalliketjuja sekä YKK Aquaseal vedenpitäviä ketjuja.

Kestävä latex kaula- ja rannemansetit pitää veden poissa jopa taipuessa ja venyessä. Lämmin neopreeni kaulus on vakiona huputtomassa mallissa. Mansetteja saa myös neopreeni tai silikoni materiaalista. Silikoni malli vaatii pukuun kiinteät asennus renkaat.

Erittäin mukava ja kestävä sukelluskuivapuku, joka pitää sinut kuivana myös vuosien käytön jälkeen. Dive Rite 905 EXP on myös sotilas- ja viranomaiskäytössä ympäri maailman.

905puku_max

Polarsafety

Polarsafetyn sukellus- ja pelastuspukuvalikoima kattaa vaativammankin käyttäjän tarpeet. Pukujamme on laajalti viranomaiskäytössä Suomessa ja ulkomailla. Useimmat pohjoismaiset organisaatiot ovat valinneet työasuikseen Polarsafetyn pelastuspuvut ja mm. Estonia-aluksen suuronnettomuudessa työskennelleet suomalaiset ja ruotsalaiset pelastajat luottivat Polarsafetyn Lahdessa valmistettuihin pukuihin.

Uutuutena pelastuspuvuissa on Parmatex materiaali, joka on erittäin kestävää ja samalla käytössä miellyttävän tuntuinen sekä hyvin hengittävä. Malleissa on myös uutuutena TiZip kuivaketjut, joiden etuna on käyttömukavuus ja kestävyys.

Löydät laajasta pukumallistostamme juuri sinulle sopivan puvun, harrastat sitten kalastusta, melontaa, valokuvausta tai vaikkapa purjelautailua. Kaikki Polarsafetyn sukellus-, pelastus- ja turvapuvut on painetestattuja ja CE-hyväksyttyjä, sekä valmistettu ammattitaidolla Suomessa.

Polarsafetyllä on pitkä historia jo 80-luvulta lähtien pelastuspukujen valmistajana, pukumme tunnetaan myös vanhalla nimellä Liukko-puku. Vuosikymmenten kokemus kuivapukujen suunnittelusta sekä tuotannosta takaa käyttöösi parhaan mahdollisen puvun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Polarsafety Pelastuspuvut -esite (pdf 2,2 Mt)

pics_subsidiaries_polarsafety_antti_suits

HUOLLOT

Huollamme ja muokkaamme mahdollisuuksien mukaan Polarsafetyn pelastautumispukuja ja Dive Riten kuivapukuja asiakkaan toiveesta tehtaallamme Lahdessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

LOMAKKEET

Mikäli päätät laittaa pukusi meille huoltoon tai muokattavaksi, täytäthän alla olevan lomakkeen ja laitat puvun mukana Espooseen osoitteeseen Rusthollarinkatu 8, 02270 Espoo.

Huoltotyön lomake Service form

Tutustu myös sukellustuotteisiin

XT Regulator with 28 inch Hose DIN_RG5300-DIN_Front View

 

 

 

,

 810810

Hengittävästä ja kulutusta kestävästä ParmaTex:stä valmistettu turvapuku on tarkoitettu mm. kalastus-, MOB- ja työkäyttöön.

Leveämmässä puvussa on kiinteät PU-saappaat, joissa on voimakkaasti kuvioitu pohja. Siinä on myös kaksi tarranauhalla suljettavaa taskua, reisitasku ja rintatasku. Puvun polvet, kyynärpäät ja takamus on vahvistettu. Pukuun kuuluu myös pilli.

Puvussa on irroitettava sisävuori, jossa on joustavat kellukkeet. Istuvuuden parantamiseksi puvussa on kiristimet sivuilla ja vyötäröllä.

Puvun kaksiliukuinen DYNAT-vetoketju on 130 cm pitkä, jolloin se ulottuu riittävän alas eikä erillistä sepalusvetoketjua tarvita.

 811811

Monikäyttöinen nelikerros ParmaTex:stä valmistettu turvapuku, jota voidaan kapeamman mallinsa ja keveytensä ansiosta käyttää myös muiden asujen alla.

Puku sopii erityisen hyvin pelastus-,lento-,MOB- ja melontakäyttöön.

Pukua on saatavilla kiinteillä saappailla tai sukilla jotka mahdollistavat erilaisten jalkineiden, esimerkiksi lenkkitossujen käytön vallitsevien sääolosuhteiden mukaan.

Puvun kaksiliukuinen, kaasu- ja vesitiivis DYNAT-vetoketju on 130cm pitkä, jolloin se ulottuu riittävän alas eikä erillistä sepalusvetoketjua tarvita.

81108110

Monikäyttöinen nelikerros ParmaTex:stä valmistettu turvapuku, jota voidaan kapeamman mallinsa ja keveytensä ansiosta käyttää myös muiden asujen alla.

Puku sopii erityisen hyvin pelastus-, lento-,MOB- ja melontakäyttöön.

Pukua on saatavilla kiinteillä saappailla tai sukilla jotka mahdollistavat erilaisten jalkineiden, esimerkiksi lenkkitossujen käytön vallitsevien sääolosuhteiden mukaan.

Puvun kaksiliukuinen DYNAT-vetoketju on 130 cm pitkä, jolloin se ulottuu riittävän alas eikä erillistä sepalusvetoketjua tarvita.

811 FZ811OR

Hengittävästä ja kulutusta kestävästä ParmaTex:stä valmistettu kevyt turvapuku on erittäin monikäyttöinen, soveltuen mm. lento-, melonta- ja työkäyttöön,

Siinä on niskan takaa vyötärölle kulkeva 90 cm DYNAT vetoketju. Puvussa on kiinteät PU-saappaat, joissa on voimakkaasti kuvioitu, hyvin pitävä pohja sekä tarrallinen reisitasku.

Säädettävillä olkaimilla varustetun puvun rannemansetit on valmistettu latex-kumista. Puvussa on sivu ja vyötärökiristimet.

8110 FZ8110FZ

Hengittävästä ja kulutusta kestävästä ParmaTex:stä valmistettu kevyt turvapuku on erittäin monikäyttöinen, soveltuen mm. lenti-, melonta- ja työkäyttöön.

Siinä on niskan takaa vyötärölle kulkeva 90 cm DYNAT vetoketju. Puvussa on kiinteät PU-saappaat, joissa on voimakkaasti kuvioitu, hyvin pitävä pohja sekä tarrallinen reisitasku.

81128112

Kalastajille, melojille ja metsästäjille suunniteltu kaksiosainen vetoketjuton turvapuku on valmistettu kestävästä ParmaTex:stä.

Perusmalliin kuuluu anorakki ja säädettävillä olkaimilla vartutettu housuosa. Anorakissa on rintatasku, latex-kumiset rannemansetit, neopreeni-kaulamansetti ja huppu.

Housujen ja anorakin vyötäröllä on jo vuosikymmeniä sukelluspuvuissa käytetty rullamansetti, joka on helppo pukea ja riisua. Kiinteillä sukilla varustettua housuosaa voidaan käyttää myös kahluuhousuina. CE-hyväksytyn puvun rakenne on patentoitu.

809 MV809

ParmaTex:stä valmistettu merilentopuku (OWFS) on suunniteltu erityisesti lentäjille, miehistölle ja pelastajille. Se sopii erinomaisten ominaisuuksiensa ja monipuolisten taskujen ansiosta hyvin monenlaiseen käyttöön.

Puvussa on neljä tilavaa taskua, kaksi reisitaskua ja kaksi sääritaskua. Kaikki taskut sijaitsevat jalan etupuolella, mikä mahdollistaa taskujen käytön istuvassa asennossa. Oikean reisitaskun sisällä on erillinen puukkotasku ja kiinnikerengas. Vasemmassa reisitaskussa on kynäkotelo ja kiinnikerengas.

sivu9

takasivu